Bliv medlem

Hvorfor skal man være medlem af PLCF?


Pædagogisk LæringsCenterForening, PLCF, er en forening for lærere, der er tilknyttet det pædagogiske læringscenter samt lærere med vejleder- eller konsulentfunktion på området.

Vi vil gerne være med til at sætte dagsordenen, når det gælder udviklingen af det pædagogiske læringscenter i Danmark. Vi forsøger at give vores medlemmer inspiration til, hvordan de kan udvikle PLC, samtidig med at vi prøver at påvirke politisk omkring vores område. Det gør vi ved at samarbejde med BUVM og andre aktører på området og også DLF omkring arbejds- og uddannelseforhold.

Medlemsskab af Pædagogisk LæringsCenterForening

Du kan få et personligt medlemsskab af Pædagogisk LæringsCenterForening. Prisen er 750 kroner. Udfyld nedenstående formular, husk at hvis du vil nyde godt af vores medlemsfordele fra forlagene, bedes du udfylde feltet med personnummer. Ellers kan vi ikke knytte dig til foreningen hos STIL, uden at det går ud over din nuværende tilknytning.
Dit medlemsskab kan evt. betales af din arbejdsplads. Det har ingen betydning for, hvilken slags medlem du er. Hvis dit medlemsskab skal betales af din arbejdsplads, bedes du opgive EAN-nummeret.

Du kan også vælge blot at abonnere på bladet LæringsCentret. Det gør du via abonnementstilmeldingen under menupunktet ‘LæringsCentret’.